Apple Macbook air vélemény? (többi lent)
Mi a véleményetek róla?
Akinek van ilyen gépe meg van vele elégedve? Mire gasználjátok? Szerintetek ha most vennék egy Apple Macbook Air-t akkor mennyi ideig állná meg a helyét mint technika? 3-4 év után is simán megállja a helyét?
Apple ellenesek kérem kíméljenek! Nem akarok háborút kirobbantani!!
A válaszokat előre is köszönöm!
Én személy szerint Airt nem vennék. Az a baj vele, hogy a legújabb 2017-es modellben is egy olyan processzor van, amit 3 évvel ezelőtt adtak ki. Igaz, hogy a teljesítményével nincs gond ha ilyen alap dolgokra használod, mint pl netezés, videónézés, Office programok stb., de azért elvárná az ember ennyi pénzért, hogy egy modernebb processzor legyen benne. A másik dolog meg a kijelző, ha ránézel egy 12 colos Macbook-ra (ami újonnan 499.990 Ft-tól kezdődik) és utána a Macbook Air-re akkor ledöbbensz, hogy milyen csúnya az Air kijelzője. Fakó színek, rossz betekintési szög..
Viszont ha nem zavar téged, hogy régi benne a hardver és gagyi a kijelzője, akkor nyugodtan vedd meg. Az üzemideje baromi jó. Nekem volt Air 2012 és 2015 között, 8-9 órákat simán kibírt, szerettem használni.
Köszönöm szépen!!
Hallgatok még véleményeket!
macre ne úgy gondolj mint egy hp vagy asus gépre
ezek nem az éppen legolcsóbb alkatrészekből vannak összerakva és nem win fut rajtuk, ezek meg vannak tervezve, hardverhez a szotfver
nekem 2012es air van (2012 óta :D )
hibátlanul megy ma is, gyors, sierra van rajta, használtan 150 körül vannak, imádom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!