MacBookon a bekapcsolási hangot ki lehet valahogy kapcsolni?
Figyelt kérdés
3 hete vagyok tulaj, így ismerkedem még vele. Mikor bekapcsolom jó hangosan szólal meg a bekapcsolási hang. Mivel egyetemista vagyok és kollégista is, így sokszor nem is merem használni, mert félek, hogy megzavarok valakit. Be lehet állítani, hogy hang nélkül kapcsolódjon be?2017. nov. 7. 08:50
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
A terminalossal próbálkozom, nem sok sikerrel :(
2017. nov. 7. 09:34
3/9 anonim válasza:
a mostani osx-szel nem működnek ezek
azzal a hangerővel szólal meg a boot amivel utoljára kikapcsoltad a gépet
vedd le a hangerőt nullára és használj fülhallgatót, akkor nem lesz bootsound
4/9 anonim válasza:
Nálam fülessel is van. :( Direkt vettem jack dugót, hogyha azt bedugom, akkor majd nem lesz hang. Aztán mégis.
5/9 anonim válasza:
De miért kapcsolod ki?
Egész egyszerűen csak hajtsd le, ilyenkor alvó állapotban kerül, majd mikor használni akarod kinyitod és megy minden tovább...
Én jó ha havonta 1x kikapcsolom.
6/9 A kérdező kommentje:
Mert akkor nem merül, ha teljesen kikapcsolom. Nem minden nap használom. Van, hogy 3 napig áll.
2017. nov. 7. 14:23
7/9 anonim válasza:
nekem van hogy 2 hétig alszik és 2%ot merül
alvásból hibernálásba megy ha 1 napig nem nyitod fel
9/9 anonim válasza:
Apple oldaláról idézve:
" A készenléti idő pedig akár 30 nap, tehát hetek múlva is ugyanott folytathatod, ahol abbahagytad"
Tényleg teljesen felesleges kikapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!