Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Xbox-->Patch kábel-->Router-->...

Xbox-->Patch kábel-->Router-->Modem, működhet?

Figyelt kérdés

Mivel nem akarok külön adaptert venni az xbox-hoz,

ezért gondoltam (az xboyot) egy patch kábellel hozzákötöm egy routerhez és az csatalkozik vezeték nélkül a modemhez.

Lehet bonyolult de müködhet?

2017. nov. 2. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Szögezzük le előre, hogy én az Xboxhoz nem értek (hogyan kezeli a hálózatokat).

A normál bekötés az lenne, hogy a modemen jön be a net, ami csatlakozik a Wifi routerhez, ebből pedig vagy UTP vagy vezeték nélkül megy az XBOX-ba.

Te nem ezt írtad most le? :D

2017. nov. 2. 20:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Én először úgy csináltam hogy az Xboxot közvetlen a modemhez kötöttem be (vezetékesen!!!!).Csak ez vmi folytán tönkretette a modemet....

(vezeték nélkül bekötném csak ahhoz nem elég egy sima adapter hanem direkt erre gyártott egyet a microsoft (hg véletlenül se használj mást olcsóbban...))

ezért az xboxot kötöm egy routerba ami átmegy egy másik routerba(modembe mert lehet nekünk együtt van)vezeték nélkül. :DD

2017. nov. 2. 20:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Szóval a router tud-e csatlkozni egy másik routerhez vezeték nélkül?
2017. nov. 2. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet ilyet, de tuti nem tette tönkre az xbox a routert, ott más hiba volt. Én 360at vagy 10 évig, Xbox Onet meg vagy 2 éve használok vezetékesen és soha nem tettek tönkre semmilyen routert. Ha két routert akarsz így összekötni csak a mindenkori netes gondjaidat fogod tetézni vele.
2017. nov. 3. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Még valami, gyakorlatilag minden Xboxban, kivéve a 360 legelegelső (fat) szériát van alapból vezeték nélküli adóvevő tehát ha csak nem olyanod van akkor feleslegesen kötögeted plus egy routerre. A wireless adapter be van építve az S és E jelzéső 360akba és az össze Xbox One verzióba.
2017. nov. 3. 09:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat sajnos első generációs xboxom van tehát nincs benne alapból :(((

A megoldás megvan de az ugyanúgy kölcséges mintha xbox routert vennék, szóval megprobálom a vezetékeset megjavítani!

2017. nov. 3. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!