Xbox-->Patch kábel-->Router-->Modem, működhet?
Mivel nem akarok külön adaptert venni az xbox-hoz,
ezért gondoltam (az xboyot) egy patch kábellel hozzákötöm egy routerhez és az csatalkozik vezeték nélkül a modemhez.
Lehet bonyolult de müködhet?
Szögezzük le előre, hogy én az Xboxhoz nem értek (hogyan kezeli a hálózatokat).
A normál bekötés az lenne, hogy a modemen jön be a net, ami csatlakozik a Wifi routerhez, ebből pedig vagy UTP vagy vezeték nélkül megy az XBOX-ba.
Te nem ezt írtad most le? :D
Én először úgy csináltam hogy az Xboxot közvetlen a modemhez kötöttem be (vezetékesen!!!!).Csak ez vmi folytán tönkretette a modemet....
(vezeték nélkül bekötném csak ahhoz nem elég egy sima adapter hanem direkt erre gyártott egyet a microsoft (hg véletlenül se használj mást olcsóbban...))
ezért az xboxot kötöm egy routerba ami átmegy egy másik routerba(modembe mert lehet nekünk együtt van)vezeték nélkül. :DD
Köszi a válaszokat sajnos első generációs xboxom van tehát nincs benne alapból :(((
A megoldás megvan de az ugyanúgy kölcséges mintha xbox routert vennék, szóval megprobálom a vezetékeset megjavítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!