Orosz Levente kérdése:
Emagon vásároltam egy monitor tvt és 1 hónapja és a mai nap folyamán szerintetek vissza e veszik?
Figyelt kérdés
meghibásodott összefolyt a kijelző olyan a közepe mint ha betörték volna de az eleje sértetlen és minden más alaposan átnéztem vissza e veszik ha van rá garancia mert olvastam hogy ha olyan a kár meg van rá az esély hogy nem javítják meg esetleg nem cserélik ki?2017. nov. 2. 19:39
2/5 A kérdező kommentje:
én is ebben reménykedek de úgy néz ki a kijelző mintha betörték volna és sehol semmi szóval belül lehet a meghibásodás és attól félek hogy nem cserélik ki
2017. nov. 2. 20:17
3/5 anonim válasza:
"attól félek hogy nem cserélik ki"
Attól még hogy mi azt mondjuk hogy cserélik, simán megeshet hogy meg sem javítják és nem is cserélik ki.
4/5 anonim válasza:
NINCS csere kötelezettsége egyetlen magyar boltnak se.
Az emag ráadásul meg nem is magyar.
Több hetes eljárásra készülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!