Vásároltam egy monitort, amire ps3 mat szeretnék csatlakoztatni ráköthetem a ps3 mat a monitorra?
HDMI to DVI átalakítók léteznek, szóval egy ilyen átalakító és egy HDMI kábel megoldja az egészet.
A hangot hogy fogod megoldani azt nem tudom.
VGA-ra 1080p (full HD) minőségben csak HDMI to D-Sub átalakítóval tudod átvinni a jelet [link]
De mielőtt elköltesz rá 10e Ft-ot előtte győződj meg róla, hogy a monitorod támogatja a HDCP másolásvédelmi szabványt. Mert ha nem, akkor csak egy "Out Of Range" feliratot fogsz látni.
A sztereó hangot a fenti esetben az átalakítóról tudod 3,5 jack aljzattal levenni. Vagy HDMI to DVI átalakító esetén a PS3 AV MULTI kimenetéről RCA csatlakozóval. Ebben az esetben a PS3-on a Settings > Sound Settings > Audio Output Settings menüben be kell állítani, hogy az AV MULTI kimeneten megy a hang.
Illetve legjobb minőségben (7.1) a Digitális Optikai kimeneten keresztül tudod levenni a hangot, persze ehhez a hang rendszernek támogatnia kell az S/P Dif csatlakozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!