Ismeretlen router/hotspot követi a routerem csatornáját, hogy tüntessem el?
Figyelt kérdés
Na szóval elég rossz lett mostanában a net, folyton mintha megállna, ezért megnéztem wi-fi analyzerrel a csatornákat, hátha valamivel egyben van.
Jól sejtettem. Egy "Telekom Fon" nevű csatlakozási pont. Jó semmi gond, váltok a 11-es csatornára. Na hát igen, de ez jött utánnam...
Visszateszem 6-ra, megint jött. Csatlakoztam rá, és egy fizetési oldalra irányított át, ahol hozzáférést vásárolhatok.
Megint felmentem a wi-fi analyzerre, és egyszerre a szomszéd és a mi routerünkön is élősködik, de más MAC címmel.
Na a kérdés az lenne, mi a franc ez és hogy tüntessem el?
2017. okt. 30. 11:10
2/6 anonim válasza:
Tippelhetek? TELEKOM interneted van?
3/6 A kérdező kommentje:
igen
2017. okt. 30. 11:17
4/6 anonim válasza:
Na hát igen, de ez jött utánam...
5/6 anonim válasza:
Gondolom WPA titkosítás és MAC-szűrés nincs beállítva...
6/6 A kérdező kommentje:
Magjavult. Habár eltűntetni nem tudtam, egy csatorna szélesítés megoldotta :)
2017. okt. 31. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!