Miért nem tudom megosztani az internetet laptoppal?
Acer aspire 5738G laptop, win8 32 bit, működő usb-s mobilnet.
Nem tudom osztani a mobilnetet. A létező összes ilyen jellegű alkalmazást letöltöttem már, de mind hibával állt le. A hiba szövege teljesen általános volt, nem lehet következtetni belőle a valódi okra.
Próbáltam parancssoros változatot is, de nem, nem, nem.
Próbáltam kábellel összekötni egy routerrel, de nem adja etherneten sem a netet. Sem wifin, sem sehogy.
A gépen tökéletesen működik a net.
Please, felkötöm magam.
Köszi a választ, de nem veszek. Külföldön vagyok 1 hónapig, és csak ez alatt az egy hónap alatt kellene. Otthon nincs rá szükségem.
A kérdésem továbbra is a mobilnet laptoppal való megosztására vonatkozik. Ez lehetséges is, csak rá kellene jönnöm.
Üdv.
Ez igaz. Meg is lennék, csak akkor tudnék erről a fostalicska win8-ról whatsappozni.
De azért köszi.
Ezt próbáltad?
Képzeld most töltöm. De telepítéskor kiírja, hogy a videokártyám nem ok. Ati Radeon HD 4570 dedikált kártya. A starcraftII-nek jó, de ennek nem.
Basszus, pedig olyan jó ötletet adtál.
Drivert nem tudok frissíteni, mert a legújabb, megnéztem.
Sikerült feltelepítenem, mégis kellett a videokártya driverfrissítése. Megy a whatsapp a fostalicska Windows 8-on.
Köszi, nagyon sokat segítettél.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!