Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Biztosító tábla bekötése hogyan?

M1230 kérdése:

Biztosító tábla bekötése hogyan?

Figyelt kérdés
Van egy panellakásom nem tudom hány fázis jön be stb inkább az érdekel ha pl 1 fázis jön be akkor a bejövő nulla vezetéket a nulla sínre,a bejövő földelő vezetéket a földelő sínre kötik a fázis a kismegszakítóba megy mondjuk felülre és alulra az elnenőnek a fázisa.Itt akadtam el hogy a második kismegszakítóba vagy a többibe hogy lesz fázis ha belekötöttem az elsőbe?Nincs esetleg egy kép erről valakinek?
2017. okt. 28. 18:02
1 2
 11/11 Szirty ***** válasza:

"Az áram(fázis) elmegy a piros szigetelésű vezetéken is!"

El bizony! Sőt az áram elmegy szigetelés nélküli vezetéken is. Sőt elmegy horganyzott vas kerítés dróton is.

Annak hogy miért nem szabad piros vezetéken, szigeteletlen kerítés dróton fázist vezetni, megvan a komoly oka amiket figyelembe kéne venni és nem kókányolni.

2017. okt. 29. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!