Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megfelelő nyák forrasztásra a...

Betmenvées kérdése:

Megfelelő nyák forrasztásra a Weller WHS40 forrasztópáka/állomás?

Figyelt kérdés

2017. okt. 19. 20:14
1 2
 11/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Solomont nem ismerem, elvileg jó, az is egy márka, csak azt nem tudom, hogy pákát külön vagy pákahegyet tudsz-e hozzá venni. Ha az tetszik, akkor vedd azt. Azért kérdeztem, hogy biztosan ragaszkodsz-e a Wellerhez, mert más is van sokkal olcsóbban, de megértem, mert nekem is van olyan ismerősöm, aki úgy van vele, hogy csak Weller, semmi más, ezt neked kell eldöntened.
2017. okt. 21. 10:19
 12/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Jaaa, várjál, a Solomon az ólommentes. Nem javaslom. Nagy tapasztalatot igényel, nehezebb forrasztani vele, matt lesz a színe, nem annyira szép, magasabb hőmérséklet kell neki, ólommentes ón kell hozzá.
2017. okt. 21. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!