Menyiért lehet eladni egy ilyet? Kép lentebb.
2010. máj. 28. 22:13
2/9 anonim válasza:
Másik vagyok nem az első.Nem tudom mi akar lenni esetleg ha mégegyszer belinkelnéd...
3/9 anonim válasza:
[link] itt a link... én örülnék ha 50ért elpasszolnám... ki vesz mostanában ilyet?! árammérő... fizikatanárok figyelem
4/9 anonim válasza:
köszi..úh biztos hasznos sajnos nem értek hozzá mennyiért lehetne eladni...
5/9 anonim válasza:
Valaki olyannak kellene elpasszolni akinek ez szakterülete.
6/9 anonim válasza:
www.hobbielektronika.hu oldalon hirdesd meg a fórum ide vágó részében. Ott valóságközeli ajánlatokat kapsz rá (meg egy csomó kérdést az állapotára vonatkozóan)
7/9 anonim válasza:
Ne ringasd magad hogy sokat kapsz érte, egy új, kalibrált kb 75 ezer.
Az más dolog hogy van drágábban is.
Harminc fölött minden ezres ajándék ha elpasszolod.
Akinem a szakmájához kell, és cégnél dolgozik, annak megveszi a cég, aki magának veszi, az nem ilyet vesz, pláne nem ennyiért.
8/9 anonim válasza:
Nem nagyon sokért fogod tudni eladni! AMúgy hogy került hozzád?! MERt hogy nem méréstechnikai szaküzletben vetted, az is biztos. Mellesleg digitális multiméternek hívják.
F20*
9/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hogyan hívják, ez nem is volt kérdés. És az ilyen kommenteket kérném mellőzni.
2010. jún. 15. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!