Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ki akarom köttetni az UPC-t,...

Ki akarom köttetni az UPC-t, de (lentebb)?

Figyelt kérdés
Ki akarom köttetni az UPC-t(TV), és elvileg nekem kell majd visszavinni, amit a TV-hez adtak(nem tudom mi a neve). Na, az a helyzet, hogy kb 40 km-t kellene utaznom, hogy visszavigyem, tehát összesen 80. Mi lesz akkor, ha nem viszem vissza? Ez nem az enyém, de nehogymár még én utazzak...mikor nem is az enyém!Aki járt már így, azhogy oldotta meg? Muszáj bevinni a cégükhöz, mindenképpen?Mi lesz akkor, hanem viszem be?
2011. máj. 4. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem muszáj visszavinni, és akkor fizethetsz továbbra is.

Inkább arra figyelj, hogy legyen róla papírod, hogy leadtad. A papírozáshoz amúgy is be kell menni egy irodájukba.

2011. máj. 4. 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:

ha ők mennek ki érte,akkor kiszámláznak neked egy szép kis összeget...

ők csak akkor jönnek ingyen,ha elromlik,vagy ha költözöl és viszed magaddal

2011. máj. 4. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!