Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Panel lakás padlóikonnektorok...

M1230 kérdése:

Panel lakás padlóikonnektorok hogy vannak kötve sorba vagy párhuzamosan?

Figyelt kérdés
A másik hogy két padlókonnektort hogy tudnék egybekötni ahol az egyik aluminium a másik rézvezetékb a földet nincs hova kötni nincs helye a régieknél
2017. okt. 7. 14:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
" mint ahogy a kérdező is" tehát rám utaltál.A tudásról ne beszéljunk mert amit küldtél az nem padlókonnektor és egy darab aluminiumvezeték sincs.Szerintem probáld meg először a kérdést elolvasni aztán jöhetnek az alapok.
2017. okt. 8. 08:32
 12/22 Szirty ***** válasza:

"Azt meg hogy mi a csuda a "wago" végképp nem tudom."

A Wago egy villanyszerelési segédanyagokat és ipari elektronikus készülékeket gyártó cég neve.

A villanyszerelő szakzsargonban a wago által fejlesztett sorkapocs helyettesítő rugós csatlakozó elemet is jelent. A képet mellékeltem az első hozzászólásban. Szíveskedj rákattintani a linkre!

2017. okt. 8. 09:22
 13/22 Szirty ***** válasza:

"Nem azért kérdeztem mert szerelni akarom"

Honnan tudhatnám miért kérdezted.

"tehát a fázisok az aluminium és a réz vezeték megy egy wagoba"

Nincsenek fázisok. Egy fázis van. hacsak nem 400V-os dugaljak vannak abban a panel lakásban.

"tehát 3 fázisvezeték kell a földelés a réz aluminium egy wagoba"

Zavaros amit írsz. Ha egy wagoba kötöd a fázist meg a földelést, abból csinos kis zárlat lesz!

2017. okt. 8. 09:26
 14/22 A kérdező kommentje:
3 fázisvezeték lesz egy wagoba 2 földelés egy wagoba mert ugye itt nincs bekötési lehetőség és 3 nulla egy wagóba.Tehát 2 konnektor van egy aluminium vezetékkel bekötött ami réz vezetékkel van továbbítva a másik konnektorhoz és ezeknek a dugljaknak nincs föld bekötési lehetősége.És úgy képzeltem el a wagoba bekötést hogy a bejövő fázist ami aluminium és a másik konnektor fázisát ami réz egy wagoba de ugye akkor nem működik ezért kell a wago 3. helyéböl egy vezeték ami a konnektorba megy és így lesz 3 fázis a wagoba.
2017. okt. 8. 09:45
 15/22 anonim ***** válasza:

Ne bonyolítsd.

A gáz, a villany és a medve nem játék.

2017. okt. 8. 23:13
 16/22 A kérdező kommentje:
Ez csak neked bonyolult.Ha nem tudsz válaszolni légyszíves máshova irogass.kösz
2017. okt. 10. 14:07
 17/22 anonim ***** válasza:
Anyám! Mi a bánatos ...-ért nem lehet hozzáértőt hívni. Mi az, hogy nincs földelés? Mi az, hogy padlóikonnektor? Életemben nem láttam még panelban padlóba süllyesztett konnektort. Miért kell minden fakezű önjelölt idiótának egyből villanytszerelnie?
2017. okt. 25. 17:19
 18/22 anonim ***** válasza:

"Ez csak neked bonyolult.Ha nem tudsz válaszolni légyszíves máshova irogass.kösz"

Nem nekem bonyolult, te ...

Én villanyszerelő vagyok, te meg nem.

Én meg tudom csinálni, te meg nem.

Akkor miről beszélünk?

2017. okt. 25. 19:14
 19/22 A kérdező kommentje:
17 es "padlóba süllyesztett konnektor"ebből látszik mennyire vagy fakezű idióta ha azt se tudod mi az a padlókonnektor.
2017. okt. 26. 11:06
 20/22 A kérdező kommentje:
18 as ha meg tudnád csinálni már leirhattad volna hogyan kell,de a kérdést sem érted vagyis azt mondtad bonyolult.Szerintem 2 konnektor összekötése annyira nem lehet az de ha te mondod...
2017. okt. 26. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!