Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Panel lakás padlóikonnektorok...

M1230 kérdése:

Panel lakás padlóikonnektorok hogy vannak kötve sorba vagy párhuzamosan?

Figyelt kérdés
A másik hogy két padlókonnektort hogy tudnék egybekötni ahol az egyik aluminium a másik rézvezetékb a földet nincs hova kötni nincs helye a régieknél
2017. okt. 7. 14:35
1 2 3
 1/22 Szirty ***** válasza:

A 230V-os csatlakozó aljzatokat párhuzamosan kötik. Sorba kötésnek semmi értelme nem volna.

A réz és alu vezeték összeköthető pl. rugós csatlakozó elemmel megfelelő körülmények között (pl. WAGO).

[link]

Mivel nem nagyon sugárzik belőled a szakmai hozzáértés, azt javaslom NE szerelj villanyt. Bízd szakemberre!

2017. okt. 7. 14:38
 2/22 anonim ***** válasza:

"Panel lakás padlóikonnektorok hogy vannak kötve sorba vagy párhuzamosan?"

Remélem, ez trollkérdés volt...

Hogy a bánatba lenne már sorosan kötve?!

Ilyen még a Soros tervben sincsen...

2017. okt. 7. 14:46
 3/22 anonim ***** válasza:
2017. okt. 7. 14:48
 4/22 A kérdező kommentje:
Az szakmai hozzáértés nem sugárzik belőlem de te belőled meg az értelem.Nem azért kérdeztem mert szerelni akarom hanem mert érdekelt.És amúgy meg ha nem kérdezel soha nem jutsz előre.
2017. okt. 7. 15:28
 5/22 A kérdező kommentje:
tehát a fázisok az aluminium és a réz vezeték megy egy wagoba plusz kell egy vezeték ami a wagobol a konnektorba megy tehát 3 fázisvezeték kell a földelés a réz aluminium egy wagoba de mivel nincs helye igy az nincs bekötve majd nullánál ugyanugy mint a fázisnál 3 nulla lesz a wagoba ebből 2 a két konnektoré plusz ami a padlokonnektorba megy.így jó lehet?
2017. okt. 7. 15:36
 6/22 anonim ***** válasza:
Én félig meddig elektromos ember vagyok, de nem tudtam lekövetni az írásod alapján az áramköreidet. Azt meg hogy mi a csuda a "wago" végképp nem tudom.
2017. okt. 7. 15:48
 7/22 anonim ***** válasza:

"Én félig meddig elektromos ember vagyok, de nem tudtam lekövetni az írásod alapján az áramköreidet. Azt meg hogy mi a csuda a "wago" végképp nem tudom."

Ha a Wago neked nem ismerős, akkor félig meddig sem vagy elektromos. Inkább csak szeretnéd, mint ahogy a kérdező is.

2017. okt. 8. 06:38
 8/22 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom mi a wago.Magát a kapcsolás kérdeztem hogy hogyan lehet megvalósítani.De megint nem a kérdésre válaszoltál.
2017. okt. 8. 07:15
 9/22 anonim ***** válasza:

Nem neked szólt a válasz.

De azért kár volt ismét kiírni a kérdést.

Sajnos alapvető ismeretek hiányában nem lehet ilyen dolgokat megmagyarázni.

Pedig belinkeltem a képet is róla.

Egy olyasvalakinek, akinek megvan a kellő ismerete hogy hozzányúlhasson, a kép elég beszédes.

Ebben az esetben csak te vagy bőbeszédes, tudás nulla.

Azt javaslom hogy tartsd távol magad a villamosságtól.

2017. okt. 8. 07:34
 10/22 anonim ***** válasza:

Ha mégsem tudlak lebeszélni róla, kezdjük a tudás megszerzésének folyamatát:

[link]

[link]

2017. okt. 8. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!