Mi baja lehet a wireless egeremnek?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy új egret ,nem is volt gondom vele tökéletesen müködött kb. egy hétig és most nem akar bekapcsolni, amikor bekapcsolom felvillan a led aztán kialszik.Az elemet kicseréltem benne már kétszer is,kipróbáltam más eszközön is de semmi,a "Device Menagerben" azt írja hogy "This device working probably".Szóval nem tudom mi lehet a baja,nem piszkáltam,nem csapkodtam,szépen lettettem utolsó használata után a dobozánba és most mikor be akarom kapcsolni semmit nem csinál.Vagy csak az lehet a baj hogy csúnyán átvertek és valami kínai szart vettem.2017. okt. 7. 08:13
1/2 anonim válasza:
Esetleg újraszinkronizálni az egeret a vevővel?
Ami még lehet, hogy valami bezavarja a frekit.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy bezavarná mivel multhéten is ugyan így volt minden ahogy most van és ment, most pedig ha ki be kapcsolgatom villan egyet majd elalszik.És azt a bizonyos szinkronizációt hogyan tehetem meg???
2017. okt. 7. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!