Mi lehet az oka, hogy a körfűrész ami egy "asztallapba" van beépítve, csak nagyon lassan forog és nem tud felgyorsulni, (legutóbb melegedett a vezeték is)?
Előtte jól működött, igaz könnyen megakadt, ha sűrűbb szálú faanyag volt vele vágva. Legutóbb a férjem unokatestvére darabolt rajta, és azóta nem tudom elindítani. Lehet, hogy túlerőltette? Néha meg kellett segíteni, hogy felvegye a gyorsabb fordulatot, de már ez sem segít.
Van érzékem a műszaki dolgokhoz, de nem ez a végzettségem, így ha kérhetem ne túl bonyolultan válaszoljatok. Köszönöm szépen.
51/Nő
rengeteg zsírozás....értem én a gúnyt is.
csak ez nem jutott az eszembe, hogy esetleg zsírozási problémája is lehet. mivel özvegyen, egyedül még tanácsot is itt kell, hogy kérjek. Köszönöm a választ.
Második Válaszoló!
azonnal megnézem, azt amit írtál.
Második Válaszoló! Köszi a választ!
Elég könnyen fordul a fűrészlap, akkor lehet, hogy leégett a motor. Hát elég baj ez nekem, mert még megcsináltatni sincs pénzem. Négy évig nem volt használva és legutóbb aki használta a férjem unokatesója, ő pedig villanyszerelő, egy kicsit gondatlanul járt el. Ezt a fűrészt a férjem csinálta hátilag, egy 220-as motorral. Biztosan sokba kerülne megcsináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!