Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ezek az olcsóbb vezeték...

Ezek az olcsóbb vezeték nélküli lakásriasztó szettek mennyire gagyik?

Figyelt kérdés

Pl. ez:

[link]

Sok helyen hasonló külsejűt árulnak. Pénzkidobás egy ilyet megvenni? Sajnos keret csak ilyesmire lenne.

Köszi a válaszokat!

2017. szept. 30. 12:24
1 2
 1/12 Captain Logic ***** válasza:
Hát figyelj, 30k-ért porszívót se vennék...
2017. szept. 30. 12:26
 2/12 A kérdező kommentje:
Önmagában az ár nem feltétlen minősít, pl. vettem már wifi-s IP kamerát 6000 Ft-ért, ami nagyon jól bevált, tökéletesen működik.
2017. szept. 30. 12:28
 3/12 anonim ***** válasza:

Előbb vennék egy komoly bejárati ajtót a házamhoz plusz ablakot ami nem jó kicserélni mint venni valami olcsó elektronikát, ami úgyse ér semmit.

Egy komoly biztonsági bejárati ajtó, szerintem ott kezdődik a történet.

2017. szept. 30. 12:34
 4/12 A kérdező kommentje:
#3 Csak az nem 25000 Ft-os történet.
2017. szept. 30. 12:43
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem pont ez a szakmám ha úgy vesszük, biztonságtechnikai mérnök vagyok.

Nekem az a véleményem ezek a mai elektronikák simán pénzkidobás szerintem.

És egy rendszer még drága is, akkor inkább egy komoly bejárati ajtó, ott kezdődik a védelem.

2017. szept. 30. 12:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Egy panelban még azt mondom, hogy oké a jó bejárati ajtó, de egy családi házban teljesen mindegy milyen az ajtó ha a hátsó ablakon simán bemennek ha akarnak és még csak nem is látja őket senki.
2017. szept. 30. 13:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát igen de ott kellene elkezdeni a védelmet építeni, ha gagyik az ablakok és a bejárati ajtó.

Mondom ablakokat helyrehozni, megerősíteni, és utána egy biztonsági bejárati ajtót venni, mint több 10.000-et elektronikára költeni.

2017. szept. 30. 13:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Láttam már olyat, hogy hasonló riasztóval védett házba behatoltak és mire a riasztó kiküldte volna a riasztást telefon, a késleltetési idő alatt letépték a falról és darabokra törték. Hiába van benne belső akkumlátor, ha a belső vezérlőpanel megsérül, utána nem működik.

Nekem is ilyesmi van, de zárható fémszekrénybe tettem, az ellenáll egy kis ideig, azalatt is sípol rendesen.

2017. szept. 30. 21:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen, ez jó ötlet, hogy el kell tenni máshová. És egyébként a tied jól működik, megbízható? Külsőre ugyanilyen a központi egysége?
2017. szept. 30. 23:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Hasonló, de én nem használom a wifit, minden érzékelő vezetéken megy. A wifit bármikor meg lehet zavarni, blokkolni, a vezetéknél időbe tellik, mire átköti, addig a riasztó vígan kiküldi a riasztást.
2017. okt. 1. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!