Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb márkájú...

Melyik a legjobb márkájú power bank?

Figyelt kérdés

Eddig kinéztem a xiaomit,de most azt hallottam,hogy soká tölti fel a telefont!

Most meg találtam egy platinet nevezetűt!

Melyik a legjobb?

Illetve hány Mah-et érdemes venni?

Olyan kéne,amit meglehet venni a T-mobileba,mert ott fagjuk venni a pontok miatt!

2017. szept. 14. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindegy milyen, ha nem 2-3 ezer Ft-os kategória.

Ugyanis akkut ezek a gyártók nem gyártanak, hanem veszik valahonnan és ugye a drágább modellekbe, nagy akkugyártók megbízható cellái kerülnek.

Megaamperórásat nem forgalmaznak sajnos, ha ekkora nagyot akarsz, akkor össze kell kötni elég sokat.

Amiket most forgalmaznak azok 10-20 ezer mAh-sak, azaz miliamperórásak.

2017. szept. 14. 19:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Milliamperre gondoltam!

Szerintem az túlzás,hogy mind jó,biztos van legjobb jobb legrosszabb!

Varom a további válaszokat is.

2017. szept. 14. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel cellát (jó minőségben) nem túl sok cég gyárt, és az is adott, hogy egy bizonyos térfogatú dobozba hány cella fér el, nagy csodák nincsenek. Ami jó, és nagy kapacitású, az nem kicsi, és nem olcsó. Teljesen mindegy, hogy melyik összerakócég mit gravíroztat a fém vagy műanyag házra, attól még ugyanazok a 18650-es cellák lesznek benne.
2017. szept. 14. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Pedig de a xiaomi. Ilyen hogy lassan tölti nincs. A xiaomi bankonak 2A-es a kimeneti portja, ennyit csak kevés telefon vesz fel szóval ez így nem áll helyt.
2017. szept. 14. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!