Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Azonkívül hogy a funkciói...

Tibor1998 kérdése:

Azonkívül hogy a funkciói ugyan az mint egy okostelefonnak Mire jó az okosóra?

Figyelt kérdés

2017. szept. 3. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Az erős túlzás, hogy a funkciói ugyan azok. A legtöbb okosórával semmit nem tudsz csinálni telefon nélkül.

Különben az eredeti szerepén kívül (mutatja az időt) leginkább csak kényelmi funkciót tölt be. Üzeneteket kényelmesebb és gyorsabban el tudod olvasni, nem kell elővenni a telefont hozzá. (Bár válaszolni a legtöbbről nem tudsz, maximum diktálással/hangüzenetet.) Sportoláshoz is hasznos, de ezen kívül sok haszna nincs.

Anno én is megvettem az első generációs Apple Watch-ot amikor megjelent. Az elején sokat használtam de utána rájöttem, hogy nincs szükségem rá így azóta nem is nagyon használtam.

2017. szept. 3. 10:57
 2/3 Szirty ***** válasza:
47%
Kielégít egy olyan (jellemzően sznob) igényt, amit a gyártók támasztottak mesterségesen.
2017. szept. 3. 15:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért az, hogy pillanatok alatt kinyomsz egy hívást meg hogy rezeg is neki ökörbarom módjára, szerintem máshogy nehezen pótolható. Esetleg NFC képességeknek tudnánk még hasznát venni. A statisztikák is mókásak, ilyen lépésszámláló meg ilyenek, teljesen jó végignézni a grafikonokon. Ha súlyt akarsz veszteni, akkor a pulzusmérősök nagyon jól használhatók pl. az aerob tartományban maradásra, amíg ki nem alakul az érzéked hozzá.

Az se hátrány, hogy nyűgös lesz, ha lepattan a telefonod valahol.

2017. okt. 12. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!