Hogyan hasznosítható, a nem működő (korrodeált), kerti szolár lámpák szolár panelja?
Figyelt kérdés
Van belőle egy néhány és működnek, napsütésre leadja a 1,8-3 voltot. Kár lenne eldobni.2017. aug. 29. 17:07
1/4 anonim válasza:
ceruza akksi töltés, telótöltés, zseblámpa
vagy épitesz belőlük másik kerti szolár lámpát
2/4 anonim válasza:
Nekem a kapubeállotol végig szolár lápa van át alakítva ugyan úgy a szolár panel tölti csak annyi hogy a gyári izzos történet helyére ment egy 30as led panel és az aksikat komolyabb cellákra cseréltem , este konkrétan olyan fényt ad mint ha naplal lenne
4/4 A kérdező kommentje:
Szóval nem egyértelműen kérdeztem: a kis szolár lámpákat kinyitva a mini NYÁK teljesen rozsdafoltos, a négylábú ic lábai elrozsdásodtak. Hiába cserélem az aksikat nem működnek. Így aztán, ami (mérhetően) működik az a szolár panel. Erről kérdeztem.
2017. aug. 31. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!