Hogyan működnek a Solar Power Bank-ok?
Szeretnék venni egy kb. 100000 mAh-os Power Bank-ot, de csak napelemeseket találtam. De a leírásban úgy van írva pl., hogy 4000 mAh-os aksi és a többit napelem tárolja, ez lehetséges? ( Azért kell ilyen nagy Power Bank mert többen is használnák egyszerre. )
Esetleg tudnátok ajánlani kb. 100000 mAh-os Power Bank-ot?
Előre is Köszönöm a válaszokat.
100 amperes "póverbank", ami főleg a napelemeiben tárolja az energiát? Ez már valami díjat érdemelne.
Szerintem ilyen igényekkel inkább egy aggregátort kellene venni. Ez nem egy nagyon öreg regátor, hanem benzines áramfejlesztő... :)
A napelem nem tárol semennyi energiát. Az előállítja.
100 Ah (100000 mAh) nagyon durva túlzás. Egy kamionban van ekkora akku.
"Esetleg tudnátok ajánlani kb. 100000 mAh-os Power Bank-ot? "
Nehezen.
Egy személyautóban kb. 45 Ah akku van. Amit te szeretnél az több mint a duplája.
Lenne vagy harminc-negyven kiló a cucc...
A lábujjam is röhög!
Sajnálom hogy te elhiszel ennyire durva túlzást.
Mind1 vedd meg és tanulj belőle!
Miből gondolod, hogy tudja? Lemérted?
Sok esetben ez csak a megnevezése, hogy megtévesztő legyen és a sok tudatlan bedőljön neki.
Nem a videósra gondoltam, egyébként ott a 20Ah-t még talán el is tudom hinni, abból kiindulva, hogy a lithium cellákat csak párhuzamosan kell kötni, hiszen 3.7V-s, tehát egy laptopakku méretéből kiindulva 20Ah nem lehetetlen. Viszont hogy 100Ah-s legyen, legalább 5*akkorának kellene lennie (árban is!), és 3,7V feszültségűnek. Autóakkuhoz pedig nem kettő kellene, hanem 8, 4 párhuzamosan, kettő sorosan, és úgy akár működhetne is, ha a generátor nem tenné tönkre a töltésre érzékeny akkut
Egyébként a videós sem mérte le a kapacitást, tehát még mindig csak azt tudjuk amit a gyártó ráírt. Van ebay-es 20Ahs powerbankom, ami 4300mAh-s a valóságban, de legalább olcsó volt, és nem is számítottam többre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!