Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » T-home tv vevőegységéből...

T-home tv vevőegységéből hogyan lehet kihúzni a kábelt?

Figyelt kérdés
T-home tv csomagunk van és van egy vevő készülék, amibe a parabola küldi a jeleket. Ha vihar van és villámlik szeretném kihúzni de valahogy nem igazán megy. Erősebben is húztam, tekergettem is hátha csavaros de nem jön. Hogyan lehet kihúzni?
2010. máj. 25. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:

középen alul(fejjel lefelé tartva felül) van egy kis zászlószerű kiálló pöcök. Az a rugós zár pöcke.

Azt kell kábelirányba nyomni és eröltetés nélkül ki kell hogy csusszon.

2010. máj. 27. 10:18
 2/3 anonim ***** válasza:

fenti a telefon vagy kábeles TV kábelre vonatkozik

ha parabola, annak F-mount hatszögletű anyás fém csatlakozója kell hogy legyen, de rá szoktak húzni egy gumiharangot, és attól nem látszik

2010. máj. 27. 10:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Tényleg csavaros. Csak nem láttam oda rendesen és nem vettem észre, hogy sokat kell rajta csavarni.
2010. máj. 27. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!