Először a mobilt töltőjét az áramból kell kihúzni, vagy a mobilból? És hogy kell bedugni az áramba, mibe rakom először a töltőt?
Az első válaszolónak van igaza.
Még akkor is, ha látszólag "tökmindegy" mi a sorrend.
Hadd ne menjek bele a részletekbe, de a legkíméletesebb eljárás:töltőcsatlakozó a telóba, töltő a hálózatba.
Visszafelé:töltő hálózatból ki, töltőcsatlakozó telóból ki.
Hát ez érdekes.
Akkor én eddig mindig fordítva csináltam az összes telefonomnál éveken át. Semmi gond nem volt ebből soha.
Barátnőmék ki sem húzzák a töltőt mindig a konnektorban van nekik néha rárakják a telefont aztán leveszik. A töltő hónapok óta be van dugva nekik. Hát... azért én ezt nem vállalnám be :)
De köszönöm, sokat tanultam... akkor ezek után lehet úgy csinálom, ahogy itt írtátok.
Ha a töltőt bent hagyjátok a konnektorban, az fogyaszt áramot is, szóval már csak ezért is érdemes kihúzni.
Amúgy azt le tudnátok nekem írni, hogy miért ez a sorrend?
Azért,mert előforulhat,hogy egy kicsivel több áram megy a töltőbe,így a teleonba,és az még nem konvertálta át az áramot a megfelelő erősségre,és így tönkremehet a mobilt (amúgy nem sűrűn fordul elő ilyesmi,de több példát halottam rá).
Ha meg egész nap be van téve a töltő,akkor is fogyasztja az áramot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!