Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek átverés?

Szerintetek átverés?

Figyelt kérdés
Ma éppen telefonoztam amikor bedobott nekem egy youtube "nyereményjátékot", az volt a feladat hogy töltsek ki egy kérdőívet a youtube-al kapcsolatban és nyerhetek egy Iphone 8-at. Egy emelt díjas SMS-t kellett küldeni erre a számra:0691338788. Egy kódot kellett elküldeni, én elküldtem, de megpróbáltam felhívni őket, és erre azt "mondta" a telefon hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható. Viszont az oldalon le volt írva teljesen jól a szabályzat. Valami 4 SMS részlet vagy valami ilyesmi nem tudom. Elég hivatalosnak nézett ki viszont egy picit szkeptikus vagyok ezzel az egésszel kapcsolatban.

2017. aug. 23. 18:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, letöltöttem egy alkalmazást, amivel blokkoltam a tőle bejövő üzeneteket és hívásokat :) De azért elküldöm neki hogy STOP
2017. aug. 23. 19:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Elküldtem hogy STOP, és azt írta hogy köszönjük válaszát, előfizetését megszüntettük. Szóval a probléma megoldódott😂😂 köszönöm a válaszokat😊
2017. aug. 23. 19:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkora átbaszás hogy idáig bűzlik. De sajnos mindig van pár balek, aki megeszi...
2017. aug. 23. 19:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha netán tovább küldözgetnék a SMS üzenetet a lemondás ellenére, akkor a mobiltelefon szolgáltatónál kell letiltani az emeltdíjas SMS üzenetek fogadását.

Ez minden mobilszolgáltatónál egyéni hogy miként kell, de telefonszámodra meg tudja csinálni az ügyfélszolgálatos ha nem tudod miként kell.

2017. aug. 23. 19:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Még ma hívd az ügyfélszolgálatot,mert ők írhatnak bármit attól még nem biztos ,hogy be is tartják.
2017. aug. 23. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!