Nyertem vagy csak átverés?
Felugrott egy ablak amikor böngésztem a telefonomon, és nyerhetek vele. Pörgettem, és nyertem egy IPhone 6s-t.
3 kérdésre kell válaszolni. Apró betűvel odaírták, hogy 3 héten keresztül hetente 960FT-ot kell fizetnem, és kiküldik a telefont.
Ez igaz, vagy csak átverés, és feleslegesen fizessek előfizut, kb. 230.000 ezret.
Elfogadjam vagy ne?
Előre is köszönöm szépen!
-Folyamatosan fogja levonni a pénzt a kártyádról, ha előfizus, akkor akár 50 ezres számlák is születhetnek belőle.
-Visszaélnek az adataiddal.(Lásd pl telefonszám:Hívogatni fognak mindenféle úgyszint átverés reklámmal)
Nem tudom ismersz-e naiv buta embereket.
Nos, ezeket a beetetéseket épp nekik találták ki.
Pontosan az ilyen naiv emberekre alapoz minden ilyen oldal. A legtöbben kiikszelik, de még mindig rengeteg a megtéveszthető ember. A kommentek, miszerint "XY" nyert, azok is csak generált hozzászólások, az átverés részei, hiába tűnhetnek hitelesnek.
Még 2016-ban sincs olyan, hogy nyersz egy telefont, mert felugrott egy ablak. Nyilván vannak megbízható nyereményjátékok, de azok nem ezek.
Ha nem hiszed el, akkor egyszerűen teszteld le magad, hiszen a hibáiból tanul az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!