Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nyertem vagy csak átverés?

Kisribizli kérdése:

Nyertem vagy csak átverés?

Figyelt kérdés

Felugrott egy ablak amikor böngésztem a telefonomon, és nyerhetek vele. Pörgettem, és nyertem egy IPhone 6s-t.

3 kérdésre kell válaszolni. Apró betűvel odaírták, hogy 3 héten keresztül hetente 960FT-ot kell fizetnem, és kiküldik a telefont.

Ez igaz, vagy csak átverés, és feleslegesen fizessek előfizut, kb. 230.000 ezret.

Elfogadjam vagy ne?

Előre is köszönöm szépen!

2016. ápr. 27. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyan . Csapda , adataiddal és a számoddal visszaélnek . Ez a csali .
2016. ápr. 27. 16:38
 2/7 A kérdező kommentje:
De commentbe odaírták hogy tök jó, sose nyertem, olyan szupi az Iphone-om. Meg képek is voltak kint. Ez is átverés?
2016. ápr. 27. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:
ÁTVERÉS. Érthető?
2016. ápr. 27. 17:03
 4/7 A kérdező kommentje:
És mi lesz ha végig csinálom?
2016. ápr. 27. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:

-Folyamatosan fogja levonni a pénzt a kártyádról, ha előfizus, akkor akár 50 ezres számlák is születhetnek belőle.

-Visszaélnek az adataiddal.(Lásd pl telefonszám:Hívogatni fognak mindenféle úgyszint átverés reklámmal)

2016. ápr. 27. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom ismersz-e naiv buta embereket.

Nos, ezeket a beetetéseket épp nekik találták ki.

2016. ápr. 27. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Pontosan az ilyen naiv emberekre alapoz minden ilyen oldal. A legtöbben kiikszelik, de még mindig rengeteg a megtéveszthető ember. A kommentek, miszerint "XY" nyert, azok is csak generált hozzászólások, az átverés részei, hiába tűnhetnek hitelesnek.

Még 2016-ban sincs olyan, hogy nyersz egy telefont, mert felugrott egy ablak. Nyilván vannak megbízható nyereményjátékok, de azok nem ezek.

Ha nem hiszed el, akkor egyszerűen teszteld le magad, hiszen a hibáiból tanul az ember.

2016. ápr. 27. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!