Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hány éves kortól lehet számító...

Hány éves kortól lehet számítógép, laptop, telefon a nevemen? Milyen idős "gyerekre" lehet átiratni?

Figyelt kérdés

2017. aug. 18. 11:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
1 perces koratol. Mar azt se ertem, minek kell a nevere iratni.
2017. aug. 18. 11:25
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Akár 1 évesen is. Előfizuhoz kell személyi. De am a neveden lehet autó ház, bármj.
2017. aug. 18. 11:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Nálunk a számítógép és a laptop senki nevén sincs.
2017. aug. 18. 13:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Hiheteltennek tűnhet, de manapság már nem kell rendőrhatósági engedély egy számítógép birtoklásához. Pont ugyanúgy lehet számítógéped, mint kávéfőződ vagy tv-d.
2017. aug. 18. 13:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Lassan vége a vakációnak.
2017. aug. 18. 14:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak a telefon sim kártyát kell névre írni, a töbii csak lehetőség. Csináltass személyi igazolványt a gyereknek és ráírják a nevére. Nekem a STIHL fűrészt is a nevemre írták.
2017. aug. 20. 10:31
 7/10 anonim válasza:

Akár a születésed utáni pillanattól lehet tulajdonod (akár ház is).

Ingóságot hogyan lehet névre írni? Van ilyen?

2017. aug. 26. 08:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Előzőnek. Az autó is ingóság, még a kerékpár is, csinálnak névre szóló igazolást, és nyilvántartják, de van, ahol csak akció keretében. Még az autó gumit is a nevemre írták, kaptam róla kártyát, és garanciát vállaltak rá, vihetem az ország összes szerződött szervizébe ingyen javíttani .
2017. aug. 27. 23:06
 9/10 anonim ***** válasza:
A számítógéphez sohasem kellett névre szóló engedély, mint az átkosban a fénymáslóhoz. Speciális esetek vannak, amikor a regisztrálásért (de ez nem engedély) kapsz valamit. Pé anno a Sulinetben kedvezményt, ilyenkor a hardvert élete végéig követte egy hologramos cimke, aminek a számát feljegyezték a nevedhez, hogy ne vehesd igénybe kétszer a kedvezményt. Leggyakoribb, hogy a garanciában benne van a neved (főleg az extránál), de ez a tárgyhaoz kötpdik, nem a birtoklóhoz.
2017. aug. 29. 10:54
 10/10 anonim válasza:

8-as,

Igazad van, valóban

7-es voltam :)

2017. szept. 3. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!