Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék bejutni a...

Hogyan tudnék bejutni a Facebook fiókomba?

Figyelt kérdés

Nem vagyok bene biztos, hogy ez a kérdés a számítástechnika vagy az elektronikus eszközök kategóriába tartozik-e.

Reggeltől nem tudok belépni a Facebookra. Eleinte a gyakori kérdésekre sem tudtam, de email segítségével megváltoztattam a jelszavam. Az a gond, hogy a telefonom gyakran rosszalkodik és ma kitörölte az összes letöltött applikációmat. A fényképeim, SMS-eim...egyszerűen mindenem eltűnt. Semmit sem tudtam újra lehúzni, ezért beállítottam a gyári adatokat. Teljesen kétségbeestem. Laptopról sem tudok bejelentkezni, mivel azon még nem facebookoztam. Megadtam az email címem és a jelszavam, de állítólag helytelenek. Mikor regisztráltam a közösségi oldalra, nem volt gmailem se semmi egyéb. A következő gond az, hogy már rengetegszer próbálkoztam belépni, és elbizonytalanodtam a jelszavam és email címem terén. A legnagyobb gondnak meg a kamu fiókomat tartom. Régebben az édesanyám miatt új fiókot hoztam létre, amelynek az email címe a gmailesem. Tehát ha be akarok jelentkezni, automatikusan a kamu fiókba sikerül bejutnom és csak annak a jelszavát tudnám megváltoztatni 6 számjegyes kód alapján. Mit ajánlanátok? Esetleg tapasztalatokkal is kiegészíthetnétek a válaszaitokat, köszönöm.

2017. márc. 21. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Jézusom! Végre egy új mese, az elfelejtettem a jelszavamat, meg a kisfiam eljátszotta a PIN kódot után. Jó kis mese. De igyekezzél emlékezni, mert ha nem jut eszedbe a jó e-mail cím, akkor a telefonod max levélnehezéknek lesz jó.
2017. márc. 21. 09:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló! Ez nem mese!!!

Egyszer egy hónapon keresztül nem tudtam belépni, de most komolyabb gond adódott. Legközelebb, ha nem vagy képes hasznos választ adni, légyszíves maradj csendben. Köszönöm.

Egyéb tanácsok?

2017. márc. 21. 09:41
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Mindenki hihető mesét próbál kitalálni, a "kihűlt a Föld és megjelentek a dinoszauruszok" jellegűen a kezdetekig visszamenő háttértörténettel olyan esetekben, amikor kedvenc ellensége facebook profilját próbálja feltörni.
2017. márc. 21. 09:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Semmiféle fiókot nem próbálok feltörni! Hányszor mondjam még, hogy a sajátomba akarok belemenni?! Egy egyszerű gimnazista lány vagyok, aki az osztályzásival és rokonaival szeretne Facebook segítségével beszélgetni. Nem vagyok hacker! Az informatikához egyáltalán nem értek. Hogy lehetnék csaló, aki fel akarná törni más fiókját, hogyha a sajátomba is képtelen vagyok bejutni? Nem ismertek és gyanúsítgattok, tényleg ilyen béna lány vagyok. Magamnál nem ismerek kétbalkezesebb embert. Könyörögöm, segítsetek.
2017. márc. 21. 09:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy nem létező emillel regisztráltam, ezért semmiféle jelszó változtató meg hasonló üzeneteket nem kapok.
2017. márc. 21. 10:03
 6/8 anonim válasza:
Nem értem, ha egy nem létező maillel regisztráltált akkor bese juthattál volna, mert a FB egy megerősítőt küld egy kóddal, amit bekell írni, es csak utánna tudsz belépni a profilba.
2017. márc. 21. 10:30
 7/8 anonim ***** válasza:

"csak annak a jelszavát tudnám megváltoztatni 6 számjegyes kód alapján."

Én már itt kiakadtam. Milyen kód?

2017. márc. 21. 12:09
 8/8 anonim válasza:
email cimet vagy telo szamot meg kellett adnod mikor regiztel, ezek nelkul regizni sem lehet.
2017. márc. 21. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!