Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik mikrofon (ok) érné (k)...

Melyik mikrofon (ok) érné (k) meg jobban? (stúdiózás, próba, koncert)

Figyelt kérdés

Eddig beruháztam egy "Focusrite Scarlett Solo Studio 2nd Generation"-re, otthon ezzel gyakoroltam, próbáltunk.

Az interface jónak tűnik de szeretnék a mikrofonon fejleszteni...

Az egyik gondolatom, hogy beszerzek egy Shure SM58-at vagy beta58-at (sokan mondják hogy stúdiózni is jó, de főleg élőben használnám) és mellé egy AT2035/ShurePGA27/Rode NT1A/AKG P420 kondenzis mikit a stúdiózáshoz.

csak elég megoszlóak a vélemények a 60-70 ezres kondenzis mikrofonokkal kapcsolatban...

Így lehetséges, hogy "csak" inkább egy Shure SM7B-t vennék.

A keretem 140000 körül van legfeljebb.

Stílusban rock, blues, hard rock és metál is előfordul, inkább bariton hangom van, amit szeretek is használni, de a magasak is próbálom egyre feljebb tornázni.

Akik jártasabbak a témában mit ajánlanak? Mi éri meg a legjobban ár-érték arányban?

Előre is köszönöm a segítséget!

2017. aug. 3. 20:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!