Tudom tolteni a laptopomat a repulon USB-A es USB-Cn keresztul?
Figyelt kérdés
A repulogepeken van USB-A port amivel lehet tolteni a telefont de ha veszek egy USB-A - USB-C kabelt azzal tudom tolteni a laptopomat repules kozben? Azt tudom hogy lassabban tolti de csak arra kellene hogy az akkumulator szintet hasznalat kozben fent tartsa (csak filmet neznek rajta nem nagyon terhelnem le a laptopot) tud annyit tolteni rajta? (DELL XPS 13)2017. aug. 2. 09:35
1/4 anonim válasza:
Nem tudod.
A laptop USB csatlakozója KImenet, tápfeszültség szempontjából. Az akkumulátor feszültségéből állítja elő az USB port 5V feszültégét. Visszafelé nem működik. Nem fog neked 5 voltból akkora feszültséget előállítani, ami megfelel 2,3, vagy 4 sorba kötött Li-Ion cella feszültségének.
2/4 A kérdező kommentje:
de viszont a laptop USB-C s amin keresztul lehet tolteni a laptopot. Nem az USB-An akarom tolteni. Vagy nem tudom hogy te igy ertetted e vagy nem kicsit nehezen tudtam eligazodni amit irtal.
2017. aug. 2. 12:35
3/4 anonim válasza:
Oké, értem. USB-C töltésnél nem 5V közlekedik a kábelen, hanem több. Egy egyszerű USB port 5V 500 mA-t, esetleg 1A-t tud. Egy USB-C töltő viszont akár 20V 2000mA is lehet, nem gondolnám hogy a repülő USB csatlakozójából ez jönne ki.
4/4 A kérdező kommentje:
ertem, koszonom a valaszt akkor szerintem hanyagolom es maradok a telefonos sorozatnezos valtozatnal.
2017. aug. 2. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!