Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Olcsó DC 12V tesztelot tudnato...

Olcsó DC 12V tesztelot tudnatok mutatni ebay/aliexpressrol - olyat ami vezeteken keresztul is kitudja jelezni, vilagit ha 12V megy a vezetekben?

Figyelt kérdés
2017. máj. 4. 12:31
 1/6 Szirty ***** válasza:
48%
12V-os izzó.
2017. máj. 4. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:
12 V az 2 pont között mérhető, nem megy sehova.
2017. máj. 4. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Gondolom a kérdező szigetelésen keresztül gondolta a feszültség érzékelés.

Áramot, váltakozóáramot mégki lehet mutatni lakatfogóval, de egyenáramhoz már valami hall-cellás okosság kéne, és ez még mindig csak áramot jelezne, azt nem hogy mekkora feszültség van benne.

2017. máj. 4. 18:06
 4/6 Szirty ***** válasza:

"Gondolom a kérdező szigetelésen keresztül gondolta a feszültség érzékelés."

Én is azt gondoltam hogy ezt gondolja, de a kérdésére válaszoltam inkább, nem a feltételezett gondolataira.

Remélhetőleg ezután részletesebben kifejti mit és hogyan szeretne.

Ha egyáltalán érdekli még a téma valamilyen szinten, mert a kérdezők ezen a ponton szoktak semmivé foszlani.

2017. máj. 5. 20:24
 5/6 A kérdező kommentje:

allot szerettem volna

csak a kepen amit feloltottem ,arra gondoltam,hogy a nagysaga a tablazatnak megkkora legyen. ekkoraba csak ugy fer le ha most a fekvo laptajolast megtudnam forditani

2017. máj. 5. 23:17
 6/6 A kérdező kommentje:

megrendeltem eztet:

[link]

majd kiderul hogy mire jo :D

2017. máj. 5. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!