Szerintetek, miért nem kaphatok DIGI-1000-ret?
Ő nos van egy DIGI-1000 res csomagom de ő én úgy gondolom hogy minden feltétel meglenne hozzá 1000-res hálózati kártya van a gépben... ... [link]
“1 Mbps =
0.125 megabytes / second“
Azaz ha ők maximálisan 1000 Mbps-t (125 MBps) ajánlanak, akkor ha neked 90 MBps van, az teljesen korrekt. A mértékegységekkel nem vagy tisztában.
Az 1000 megabites csomagra 300/50 a garantált. Ha minden körülmény megvan hozzá, mégsem jön a garantált sebesség, akkor mindenképp meg kell próbálkozni az ügyfélszolgálattal.
Nálunk is(Érd) ez a csomag van, ameddig nem vettem normális kabelt (cat 5e), illetve 1gigabites LAN kártyát,addig nekem is csak 100 igen mérte. Utána 320/200 lett. Mai napig ennyi.
#5-ös, az Ookla által szolgáltatott sebesség mérő, a speedtest.net megabites, illetve különít mértékegységekben mér.
A képen is megabit látható, nem pedig megabájt. Tehát 300/50 Mb/s sebesség kellene jöjjön. Ne zavarja össze a kérdezőt.
Illetve kilobit*
Bocsánat, auto-correct.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!