Digi-nél hogy kötik be a fax-ot, és hogy működik?
Lényeg, hogy van egy Canon multifunkciós készülékem, amely ugye tud faxot is. Azt hallottam, hogy állítólag digitális vonalon nem működik, csak analógon, vagy valami ilyesmi....
Jelenleg Optikai kábelen kapom az internetet, és a vezetékes telefont.
1)Hogyan kötik be??
2)Milyen havi díja lehet számítani +ban??
3) Azt hallottam, hogy a fax lehet automatikus, vagy manuális, az utóbbi esetben várni kell a faxhangra, és akkor lehet indítani a fax küldést. És honnan tudom, hogy van fax hang HA NEM TALÁLHATÓ TELEFONKAGYLÓ A MULTIFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEN?? Vagy abba be kell még tugnom egy + vezetékes telefont??
U.i: Soha életembe nem használtam faxot, csak gondoltam, ha már van Fax az új Canon multifunkciós nyomtatómba akkor bekötetjük.....remélem nem kerül a havi díja + 400-1000Ft-nál többe.
"Soha életembe nem használtam faxot"
Nyugodj meg, ezután sem fogsz faxot használni. Háztartási viszonylatban semmi értelme. Email helyett rossz felbontású faxokat fogtok egymásnak küldözgetni?
A készülék hátulján felteheően két telefonos aljzat van, az egyikbe bemegy a vonal, a másikba dughatsz egy készüléket, de a vonalhangokat lehet hallani a faxkészülékből.
"ha már van Fax az új Canon multifunkciós nyomtatómba"
Típus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!