Hol lehet kapani 3.5 jack szerelhető lengő dugót?
Figyelt kérdés
boltokat én is találtam az interneten, engem az érdekel hogy milyen fajta boltba kapható?( gondolok itt pl. hangszerboltra)2017. júl. 19. 10:53
1/4 anonim válasza:
Pont ott: elektronikai, hangtechnikai, hangszerboltok.
Ha találtál boltokat az interneten, akkor mi a kérdés?
Olyan fajta boltban, amilyet találtál.
Valószínűleg a lakóhelyeden nem lesz, ha kistelepülésen élsz, de a csomagküldést és a közlekedést már feltalálták egy ideje.
2/4 A kérdező kommentje:
koszonom a választ. csak meg akartam spórolni azt az 1400ftos kiszállítást,mert maga a csatlakozó pár száz ft.
2017. júl. 19. 11:03
3/4 anonim válasza:
A párszáz forintos névtelen vackokkal vigyázz. Típushiba, hogy az árnyékolást tartó fül kilazul, kontakthibás lesz. Ez nem csak az olcsó 3,5-es, hanem 6,3-as jack dugók gyakori hibája.
AMi már jól használható és nem túl drága középkategória, az a Neutrik. Mindenféle csatlakozót gyárt, jack dugót is.
A 4-500 forintostól a több ezer forintosig.
4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a segítséget
2017. júl. 19. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!