Lehetséges és biztonságos kocsi akkumlátorral áramot csinálni az erdő közepén akár?
(Most álmodtam)Haverokkal beszélgettünk és egyikünk azt mondta, hogy egy robogó, vagy egy kocsi akkumlátorával is lehet áramot csinálni akár az erdő közepén.
Engem felcsigázott. Azt mondta, hogy akár egy tv-t és egy ps2-őt is lehetne pár aksival üzemeltetni.
Nem értek hozzá de átgondolva van benne valami. Láttammár robogóban hangszórót, hogy hangosan szólt és az még a wifis v bluethoot hangszórók előtt volt.
Egyébként, hogy oldaná meg pl a konektor részét? Elég fura kérdés de hajnal van és most keltem.
Nos a fogyasztásoknak nem néztem utána de van DC12V->AC230V inverter különböző terhelhetőségű, szerintem már egy 300W-os is kiszolgálná a TV + PS kombót, [link]
Szóval lehetséges, és már csak az akkumulátor kapacitása szab határt az eltöltött időnek :D
Csak az lesz a gond az erdő közepével, hogy a magyarországi erdők többsége természetvédelmi terület, és az erdőgazdasági járműveken kívül más nem hajthat be.
Lehet tévézni meg péeskettőzni persze, de akkor mi értelme az erdőnek? Hallótávolságon belül jól megzavarjátok az állatok nyugalmát, ennyi... és ha elkapnak gépjárművel, akkor 150k vagy 300k büntetés.
Aminek egy fontos kelléke a napfény, amiből egy sűrű erdőben kevés van.
Lásd még: miért nincs napelemes metró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!