Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nemrég vettem egy renault...

SPisák Gábor kérdése:

Nemrég vettem egy renault twingo-t donornak, és megmaradt egy pár alkatrész, így úgy döntöttem, hogy építek belőle egy buggy-t. Az autó immobiliser-el rendelkezik, ami nekem nem kell. Kijátszható-e? Befolyásolja-e a motorvezérlést?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy én nem szeretnék az immobiliser -el szórakozni, az lenne a kérdés, hogy a motorvezérlést (injector, gyújtás) be lehet e kötni az immobiliser nélkül és működni fog-e? Nem nagyon próbáltam még immobiliser kijátszásával, mert nem olcsó, ha elrontom, de egy buggyba teljesen fölösleges, akár az is megoldható lenne hogy kulcsot egyáltalán nem tennék bele, csak kapcsolókat, persze csak ha megoldható. Ha nem sikerülne a kijátszása, akkor nincs baj, mert a kulcs is megvan működik is, csak mikor szétszedtem teljesen az autót a kábeleket el kellett vágnom pár helyen, és mivel nem vagyok egy autóvillamossági szakértő, meggyűlne a bajom a bekötésével. :D

2017. jún. 25. 16:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Hamarabb lesz nekem kalózhajóm a Karib-tengeren, mint neked saját építésű buggyd a donor twingóból.

Mikor fogjátok kinőni ezeket az ovis marhaságokat? :(

2017. jún. 25. 19:00
 2/2 veterán vas ***** válasza:

Egy kis Renaultból használható homokfutót építeni, szinte lehetetlen.

Kezdjük ott, hogy egy valamirevaló buggy far vagy középmotoros, de mindenképpen hátsókerék hajtású.

A Twingo nem az.

Egy buggy nyitott, ha úgy tetszik kabrió.

A Twingo nem az.

A buggy alvázas v. csővázas.

A Twingó nem az.

És még sokáig sorolhatnám.

Mindezt "pár megmaradt alkatrészből".

Persze. ;)

2017. jún. 25. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!