Miben található 2N2222A/2N2222 Transistor vagy 27k Resistor?
Figyelt kérdés
Itt bármire gondolok konzolokban, PC-ben, TV vagy bármilyen elektronikus eszközben.
(légyszi csak hozzáértő írjon)
2017. ápr. 23. 19:08
1/10 anonim válasza:
tv, radio, video, magno, monitor, hifi, viszont nem a mostani modern ccuccokban hanem kb. 10 évvel ezelőttiekben.
2/10 anonim válasza:
Csak kíváncsiságképpen kérdezed, vagy tényleg szükséged van rájuk? Ha az utóbbi, akkor érdemes újonnan beszerezni, pár Forintos alkatrészek.
3/10 Szirty válasza:
" mostani modern ccuccokban hanem kb. 10 évvel ezelőttiekben."
27 k nincs a modern cuccokban? Nahát! :-/
4/10 anonim válasza:
Bocs de nem értem a kérdést! Ezek elég hétköznapi alkatrészek, az ellenállás az bármiben lehet ami elektronikus. A 2N2222 egy eléggé általános célú tranzisztor szintén nagyon elterjedt.
5/10 Szirty válasza:
Mit nem értesz? #1-es számú versenyző szerint ilyen alkatrészek csak 10 évvel ezelőtti cuccokban van. Még idéztem is.
6/10 anonim válasza:
Szirty: Azt a részt értettem amit írtál és a magasan kvalifikált, "légyszi csak hozzáértő írjon" #1-es válaszoló. De ettől függetlenül nem értem a kérdést, hogy mire kiváncsi a kérdező.
8/10 A kérdező kommentje:
A legelső válaszát megfogadom vannak öreg rádiók és tv-k és egy szétvert hifi is biztos lesz közte köszi.
2017. ápr. 30. 22:06
9/10 anonim válasza:
Egyre kevésbé értem... Valmiben meghibásodott és oda kell? Miért nem veszel a 27k-s ellenállás nagyjából 5Ft (esetleg 10) a 2N2222 tranzisztor kb. 200Ft.
10/10 anonim válasza:
Már én is összezavarodtam...
Ha nem sürgős, és minél olcsóbban kell akkor Kínából 100-100 darabot tudsz rendelni 1-1$-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!