Ha Jófogáson könyveket adok el (jó minőségű, használt könyveket 2000ft darabja), akkor lesz sikre az eladásnak?
Regisztrálj, és hajrá!
Milyen segítségre gondoltál? Szerintem elég egyértelmű minden. Kiválasztod a megfelelő kategóriát, adsz egy frappáns címet a hirdetésnek, utána egy részletes leírást, töltesz fel képet, megadod az árat, és már mehet is.
Amúgy biztos jó biznisz a könyv? Fillérekért lehet már szinte mindent venni. Max. régi, ritka, jó állapotú könyveket, köteteket lehet jó áron eladni.
Kérdező
Először is nézd meg hogy az adott könyv mennyiért megy el ,tehát mások mennyiért hirdetik illetve mennyire keresett a könyv,vanak olyan könyvek amit 2x áron is el lehet adni mint bolti ára volt,de van olyan amit csak 500-600ft lehet eladni.és csak szép álapotut vesznek meg legtöbször.
# 2-es!
Maximálisan igazad van. Ezt így nem lehet, hogy 2000/db áron eladni minden könyvet. A könyveket egyesével árazza be a piac, de jellemzően pl. egy hagyatékban tucatkönyvek vannak. Sajnos egyesével kell rákeresni az adott példányra, és a kiadás évére is figyelni kell. Antikváriumokban és a Vaterán érdemes ezekre rákeresni.
Ha ilyen könyvekkel van tele a kérdező, akkor jó biznisz csakugyan:
De van ilyen is:
Fillérekért lehet megkapni a könyveket, ha könyv alatt az átlag, elmúlt 60 évben kiadott könyvet értjük. A Vaterán minden van. Úgy próbáltam meg eladni könyveket, hogy sajnáltam kidobni azokat, és gondoltam, ha a benzinköltségem megtérül, ahogy beviszem az adagot az antikváriumba, már jót tettem az emberiségnek. Egy választ nem kaptam, még elutasítót se. :D Felraktam a Rukkolára olyan könyvet, amit ott mindenki csak keres, senki sem kínál, 500 Ft + postaköltségért (a postára menni az nekem 450 Ft buszjegy), a kutya nem érdeklődik ennyiért. :D Én a szelektívbe teszem azt, amit megszereztem vagy előállítottam elektronikusan. :D
Háromszor jártam úgy, hogy szakkönyvet vettem Vaterán, és melléraktak még egy-egy ajándék könyvet. :D Mindenki fülig van a könyvekkel. Az olvasás kiment a divatból.
Ha helybeli, akkor megbeszélhetitek, hogy hol találkoztok, és elviszed, ha pedig távol lakik, akkor elpostázod, amit mindig a vevő fizet. Nem muszáj a lakásodba beengedni vagy odahívni egy idegent. Ha sok könyvet vásárol valaki, akkor egy nagy dobozt kérsz valahonnan (pl. boltból), és abban küldöd el. Küldheted postával vagy futárral.
Milyen könyvekről van szó? Nekem is van kb. 500 db, de meg se próbálom eladni, mert a digitalizáció miatt nagyon elértéktelenedtek. Ma már kevesen fognak könyvet a kezükbe.
Én ilyenekre gondoltam ezek a könyvek mig lehetet kapni 2000ft volt db most hogy hiánycikk 2-2,5x áron eladhatok,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!