A használt kidobandó könyveket be lehet dobni a papír gyűjtő konténerbe vagy a sima zöld be kell?
Nem ez volt a kérdés de ha már nem jutott el az agyadig mit kérdezek, akkor a roppant ideillő válaszodra szeretnék válaszolni. Kénytelen vagyok kidobni a felgyülemlett könyveket mert már nem férek el itthon, pár könyvet leadtam de a munkafüzetekkel,füzetekkel,szöveggyűjteményekkel már nem tudok mit kezdeni.
Ezért is tettem fel a mérdést mert nem szívesen dobom ki őket de ki kell, akkor már legalább úgy dobjam ki,hogy tudom újra tudják hasznosítani.
Kidobandó könyv nincs. Könyvtárak, antikváriumok, múzeumok, iskolák, akármik csak átveszik. Vannak, akiknek sokba kerül megvenni év elején a könyveket, nekik is jól jöhet.
Látom amúgy, hogy 4 éves a kérdés. Nyilván ha már nem használnak olyan könyveket, munkafüzeteket semelyik iskolában, mert elavult és a múzeum se veszi át, és úgy össze van firkálva vagy ki van töltve, hogy már nem lehet hasznosítani, akkor bedobható lenne, ha nem 4 éves lenne a kérdés.
Nem tudom, pontosan milyen könyvekről volt szó, de talán még én is néhánynak örültem volna még használtan is, hogy ilyen is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!