GPS készüléket vagy csak GPS-ként használt mobiltelefont mennyire érdemes nyáron az autó műszerfalán vagy szélvédőjén hagyni?
Nyáron, a nagy melegben mikor nincs használatban, vagy ha bemegyünk a városba ès otthagyjuk az autót a parkolóban.
Mindkettőről èrdekel a vèlemènyetek, de elsősorban a mobiltelefon èrdekne.
Természetesen ne hagyd ott.
1. tolvajoknak nagyon jó, azonnal látszik.
2. tönkremegy az eszköz.
Ha elhagyod az autót vidd magaddal vagy tedd be a csomagtartóba, szerintem ne hagyd ott, ha nem éri nap akkor sem mert a meleg is károsítja, tűző nap meg főleg.
Èrtem, jelenleg egy olyan telefont használunk gpskènt aminek bedöglött az aksija ès mivel seholsem kaptam hozzá ezèrt egy règi kis nyomógombos alcatel aksiját tettembele, igaz max 5-10 percet megy vele, de legalább powerbankal ès vagy autós töltővel megy.
Ez a kèrdès azèrt fogalmazódott meg bennem mert mikor bent járunk a városban ( Szegeden ) sok olyan autót látok aminek csak a mobiltartó van a szèlvèdőjèn, de olyat is láttam már többet is ahol a gps is ott volt a tartóban. De akkor ezután is leveszem ès magammal viszem vagy itthon be a házba ha nem használom.
Akármilyen kis értékű a készülék, ha arra csábít bárkit, hogy az ellopása érdekében betörje a több tízezres ablakot, már megéri nem ott hagyni.
Én egyébként a navi tartót sem hagyom ott látható helyen, mert a tolvaj első gondolata, hogy nicsak, itt használnak navit, tutira ott van a kesztyűtartóban.
"Ez a kèrdès azèrt fogalmazódott meg bennem mert mikor bent járunk a városban ( Szegeden ) sok olyan autót látok aminek csak a mobiltartó van a szèlvèdőjèn, de olyat is láttam már többet is ahol a gps is ott volt a tartóban. De akkor ezután is leveszem ès magammal viszem vagy itthon be a házba ha nem használom."
De jó nálatok :D pesten szerintem úgy feltörnék az ilyen autót mint a huzat, amibe elöl van a GPS ha elmegy a tulaj.
Egy autós GPS min 20.000, de a jobbak 50-60.000 és felfele úgyhogy jó kis célpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!