Electro-Harmonix Big Muff pi gitár effektpedál nem működik? (több lent)
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem megy át rajta hang. Ha ki van kapcsolva, akkor sem. Ha bekapcsolom, világít a LED, de szintén semmi hangja. Mi lehet a baja? Szétkaptam, de nem láttam rajta semmi kontakt hibát. Sem elemmel, sem adapterrel nem jó.
Elég bosszantó, ugyanis kb. 2-szer volt használva, utána pár évet pihent a dobozában a szekrény tetjén...
2017. jún. 22. 18:56
1/2 anonim válasza:
Szerintem abban sima elektromechanikus DPDT vagy 3PDT kapcsoló van, ha a jack aljzatok rendben vannak, akkor azt érdemes lenne kimérni, mivel kikapcsolt állapotban simán jack IN - kapcsoló - jack OUT a jel útja.
2/2 A kérdező kommentje:
És meg is van a probléma. A vezeték tört meg a forrasztásnál a csatlakozónál. Nem nagyon látszódott, viszont egy-két mozgatás után el is engedte teljesen, probléma fixálva. Köszönöm a válaszokat.
2017. jún. 22. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!