Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az igaz hogy semmilyen Apple...

Az igaz hogy semmilyen Apple kütyü sosem lesz vírusos?

Figyelt kérdés
Mármint hogy apple notebook, ipad, iphone nem lehet vírusos, tehát nulla vírus létezik ezekre? Ez igaz? Mert pl. Windows egy rakat vírus van, bár van tűzfal de akkor is. Vélemények?
2017. jún. 22. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyen formán ez durva túlzás.
2017. jún. 22. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Abszolút nem igaz. Sőt, sokszor maga az IOS-ban több sebezhetőséget fedeznek fel az etikus hackerek, mint droidban.
2017. jún. 22. 13:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Úgy értem hogy nincs vírus apple eszközre.

De akkor ezek szerint mégis van.

Nem a résre gondoltam egyébként, hanem olyan kártevő ami tönkre teszi az ios-t mondjuk, file-okat töröl meg ilyenek.

2017. jún. 22. 13:26
 4/6 anonim válasza:
Sokkal jobb a védelme mert ott mindnre saját programot használnak pl nem adobe flash playert használnak hanem egy küldön saját gyártásút amit jóval nehezebb feltörni vagy vírusokat csempészni bele.
2017. jún. 22. 13:27
 5/6 A kérdező kommentje:
olyan programra gondoltam ami mondjuk apple notebook-on fileokat töröl vagy tönkre teszi a macos-t.
2017. jún. 22. 13:28
 6/6 A kérdező kommentje:
mert windows-ra van olyan ami titkosítja a file-okat és azokat lehet is törölni.
2017. jún. 22. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!