Www. Premiertermekek.eu átverés?
Már 3 oldalon keresztül olvashatsz erről az átverésről itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Érdemes telefonon érdeklődni és rögzíteni a hívást a feltüntetett telefonszámokon és kényes kérdésekkel sokkolni az eladót majd ellenőrizni is hogy igazat mondott és kiderül számodra is az igazság. Egyébként teljesen frissen készült a honlap.
NE VEGYEN INNEN SENKI SEMMIT!
Aki meg azt írja, hogy megkapta a terméket, azzal pedig szeretnék találkozni. Mert valószínű, hogy ő húzott le.
De úgy is meg tudom ki vagy.....
Én csináltam egy kamu rendelést, majd írtam arra az email címre amit megadtak kontaktnak és ezt a választ kaptam:
MAILER-DAEMON@freemail.hu - failure notice
Vagyis kamu az email cím is, az egész egy bazi nagy lehúzás azokról a hülyékről akik beveszik, hogy fél áron hozzá tudnak jutni ilyen cuccokhoz. Persze mindig van pár birka.
Nekem választ is küldtek. Lehet rossz címre küldted.
De a lényegen nem változtat, hogy lehúzás
Ehhez mit szóltok? Friss felhasználó. Ugye ismerős...
Ez a válasz jött az eladótól:
Üdvözlöm!
Mivel kizárólag webshop vagyunk, így a személyes átvétel lehetősége sajnos nem megoldott. Megrendelés a honlapon keresztül lehetséges.
Üdvözlettel:
www.hightech-shop.eu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!