Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Házimozi összekötése régi...

Házimozi összekötése régi tévével, de hogyan?

Figyelt kérdés

Egy régi tvt össze akarok kötni a házimozival.A 2 rca bemenetére akarom kötni.

2 választást látok.

Az egyik a jack csatlakozóra,de a csatlakozó nem jó(hiányzik belőle az egyik fémlap),de a cinezésére rá tudom kötni.Viszont a 4 helyett csak 3 cin pöttye van.Az lehet hogy a negatív az közös?Úgy rá tudom kötni.

A másik az hogy a hangszóróiról hozok ki kettő vezetéket és azt dugom a házimoziba,de csak annyit tudok róla hogy 2x20w

A hangszóróra ráköthetem?

2017. jún. 14. 12:06
1 2 3
 21/25 Wadmalac ***** válasza:
2017. jún. 15. 13:16
 22/25 Wadmalac ***** válasza:

Meg néztem, van DIN aljzatod is, az nem kimenet?

Mert akkor oda is köthetsz.

[link]

2017. jún. 15. 13:18
 23/25 Wadmalac ***** válasza:

Ellenőriztem, két sztereós SCART kimenet is van.

Oda kössél, a fentebb linkelt SCART-RCA átalakítót vegyél.

2017. jún. 15. 13:22
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de az egyik százlábúra már be van dugva box,ha mellőle egy másik százlábúról átalakítóval összedugom az erősítőt a boxból jövö tv adások is az erősítőn mennek?
2017. jún. 15. 16:45
 25/25 Wadmalac ***** válasza:

Közvetlenül nem. A SCART-ok input vagy output üzemmódúak, egyszerre nem megy a két funkció, külön feldolgozó egység van mindegyiken.

Szóval attól, hogy az egyiken befelé megy set-top box, a másikon nyugodtan húzhatod kifelé a hangjelet.

2017. jún. 16. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!