Házimozi összekötése régi tévével, de hogyan?
Egy régi tvt össze akarok kötni a házimozival.A 2 rca bemenetére akarom kötni.
2 választást látok.
Az egyik a jack csatlakozóra,de a csatlakozó nem jó(hiányzik belőle az egyik fémlap),de a cinezésére rá tudom kötni.Viszont a 4 helyett csak 3 cin pöttye van.Az lehet hogy a negatív az közös?Úgy rá tudom kötni.
A másik az hogy a hangszóróiról hozok ki kettő vezetéket és azt dugom a házimoziba,de csak annyit tudok róla hogy 2x20w
A hangszóróra ráköthetem?
Töltsd le azt a manuált, benne van a sztereo jack aljzat bekötése is a kapcsolási rajzokon.
Oda beköthetsz.
Az előző a komplett szervízkönyv, ez meg sima kezelési:
Levett hangerővel 30-50 mV-ot mértem az egyik oldal kivezetésén.Érdekes mert teljesen levett hangerőnél mértem 50 mV-ot egyépként egy picit ráadottnál meg 30-32 mV-ot.
Azzal csak meg kéne bírkózni az erősítőnek?
Mit gondolsz?
Nyilván az igazán előkelő megoldás az lenne ha jack-ra tudnám kötni,de azt nem tudom hogy kell.
Hiába töltöttem le a pdf-et amit linkeltél
Ha van piros RCA aljzat, akkor hol a fehér?
Az lenne együtt a bal-jobb.
Ott erősen hiányzik egy aljzat, az volt a jack?
Megnéztem a szervizkönyvet, ott úgy látom ,van scart output DAC-vel, vagyis analóg sztereó hang kimenet van benne.
Szóval szerintem egy SCART-RCA átalakítóval ki tudod vinni a hangot a hátlapról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!