SOS! Valószínű hogy vírusos az ipad-em?
Figyelt kérdés
Tegnap rámentem az eurovíziós dalfesztivál eredményeire és véletlenül ráböket valamire ami át dobott egy másik lapra is kíírt hogy az Ipad vírussal fertőzött, majd letöltöttem 1-2 vírusírtót és mindkettő azt jelzi hogy veszélyben az ipad, de csak akkor tudom törölni a vírust ha fizetek egy összeget!2017. máj. 20. 18:20
1/14 A kérdező kommentje:
Kérem aki tud valamit írjon!!!!!!!!
2017. máj. 20. 18:23
2/14 anonim válasza:
Úgy fest beszedtél néhány vírust. Nincs más megoldás, fizetned kell a törlésért. Én a helyedben minél hamarabb megcsinálnám mert előfordulhat hogy elvesztel minden adatot és teljesen le is tiltja az ipadet.
3/14 A kérdező kommentje:
Egy szoftverfrissítés segítene?
2017. máj. 20. 19:03
4/14 A kérdező kommentje:
Cak az is baj hogy a vãsárláshoz bankkártya kell és nekem nincs
2017. máj. 20. 19:15
5/14 anonim válasza:
Nem segít sajnos, a vírus ugyan úgy rajta marad. Ezek úgy vannak kifejlesztve hogy az iPad állandó memóriájába rakják magukat. Nagyon nehezen lehet csak kiírtani, ezért kell speciális vírusirtó.
6/14 anonim válasza:
nem vírusos az ipad-ed, ne hisztizz! és ne fizess senkinek!
8/14 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne vírusos?
2017. máj. 20. 19:47
10/14 A kérdező kommentje:
Attolmég gondolom nincs kizárva?
2017. máj. 20. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!