Hogyan lehet feloldani "Find my Mac"-el blokkolt mac-et? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy mid 2009-es macbook pro-m, amit 2 napja elloptak az autómból. Mikor észrevettem, rögtön blokkoltam az iPhoneról, és pozíciót is adott, mert épp be volt kapcsolva. A vége az lett, hogy sikeresen visszakaptam a gépet, azonban gondolom az úraság aki ellopta látta, hogy blokkolva van, leformázta a vinyót, és újrahúzta az os x-et. Tulajdonképpen nem tudom pontosan mit csinált a géppel, de ha megpróbálom elindítani csak ezt kapom:
Bekapcsolás után alt gombra bejönnek a lemezek, de ha a recovery vinyót választom ugyanez a kép... A jelszót tudom, amit az iPhone-on kér, de még odáig sem jutok el, hogy beírhassam... semmit nem enged csinálni. Valakinek valami ötlet? Hálásan köszönöm.
2017. máj. 10. 11:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!