Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan regisztráljam az...

Hogyan regisztráljam az Kindle e-book olvasómat?

Figyelt kérdés

Már próbáltam így: [link]

De akkor is csak folyton azt írja ki, hogy "Web Browser is unable to establish a secure connection with this website."

4.1.0 szoftver van rajta, de frissíteni nem tudom, meg vagyok lőve. ezer éves a gép, eddig működött, de letöröltem róla minden könyvet és most elfelejtette, hogy én már regisztráltam és nem enged vissza. Reszeteltem, de semmi. a jelszavam és az e-mail címem jó, ez tuti, PC-ről regeltem az Amazonon és beenged minden gond nélkül. Vagy meg lehet valahogyan adni az olvasóm serial number-ét neten és az Amazonon elfogadtatni?

Kezdem feladni

2017. ápr. 26. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
valamiért nem tud https-kapcsolaton csatlakozni. Milyen website-hoz akar ?
2017. ápr. 26. 19:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Időt állítsd be! dátumot pontos időt ha nem lenne, lehet ez a baja
2017. ápr. 26. 19:19
 3/3 A kérdező kommentje:

időt nem tudom hol kell beállítani.

igen, nem tud csatlakozni a netre, pedig azt írja, hogy a wifi be van nyomva és a kapcsolat fullos.

azt a menüpontot is próbáltam, amivel a kindle4-el lehet az Amazon honlapján regelni, de gyanítom, hogy az oldal már megszűnt, mert ki se írja a címet, csak azt, hogy nem tud csatlakozni, ellenőrizzem a wifi csatlakozást... :/ az Amazon gondolom azóta már 600x megváltozott, már a serial numbert se tudom megadni PC-n

2017. ápr. 26. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!