Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A dvd olvasómat meg lehet...

A dvd olvasómat meg lehet javítani?

Figyelt kérdés
2 hete kaptam es amikor hatulrol ki akartam venni egy usbt (oldalt van a dvdolvaso kinyito gombja) hozzaert az asztal szelehez de en nem vettem eszre es mikor bujtam ki ... Hat magyjabol egy 30 fokkal "eltorott" visszatettem de most nem akarja kiadni a tartot es amikor huzza be egy kattanas van ahogy elkezdte huzni be es egy furcsa hangot ad ki (mintha forogna valami) de egesz halk... Meg lehet javittani es ha igen mennyi ? (vagy itthon en is megprobalhatnam) ?

2013. nov. 9. 15:41
 1/6 A kérdező kommentje:

[link]

ez az a dvd olvaso

2013. nov. 9. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Eltörted a mechanikát, csere, csak mechanikát nem kapsz, legfeljebb kicsit olcsóbban kapsz egy használt írót.

Régit eltenni, ha a lézerfej még jó benne, hogy ha majd az újban tönkremegy, ki lehessen cserélni. (persze akkor pontosan ugyanolyat vegyél mint a régi)

2013. nov. 9. 20:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Betettem egy dvdt de nem olvassa... Attoeg lehet jo a lezer ?
2013. nov. 9. 22:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Jah es ha garanciaban van meg akkor is csereltessem ki vagy majd utana ?
2013. nov. 9. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Figyelj: eltrörted a mechanikát, akkor hogy a fenében olvasta volna azt a lemezt?

Leírtam mit kell csinálni: csere. Ha a törött fiókmechanikájú olvasóba tettél be egy lemezt, akkor egy szerencsétlen mozdulattal akár leszakíthattad a lézerfejet is. Gratulálok. Vegyél bele másikat, ezt már megjavítani nem lehet, csak fődarab (fiók + mozgató mechanika) cserével. Még egyszer nem írom le.

2013. nov. 9. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha eltörted, nem garanciális. A garancia a rendeltetésszerű használat közben a gyártási hibából bekövetkező meghibásodásra vonatkozik.

A letörted, ha villám vágott a hálózatba és tönkrement, ha víz fojt bele, az mind garancia elvesztési ok.

Bebuktad, értsd már meg. Vagy veszel egy másiklat, vagy nincs DVD íród, ennyi az egész, az hogy mi lesz, a te döntésed. Erről a témáról szerintem már több kérdést nem lehet feltenni, mindent tudsz.

2013. nov. 10. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!