Megbizhato az e-stock?
Majd biztos onnan vennék telefont.
Budapesti vagy?
Menj el Media Markt-ba, az legalább egy komoly bolt.
Én már mindent onnan veszek, ha kevesebb pénzem van akkor is.
Na figyelj én vettem egyszer egy Sasmung telefont egy GSM-esnél. Nagyon sokat szívtam vele és a bolttal.
Azóta mindent a Media Markt-ban veszek, Notebook, telefon, tablet.
Ha kevesebb pénzed van, és azért vennéd internetes boltból vagy más GSM-esnél, nekem mindegy, de előbb vennék olcsóbb telefont csak inkább a Media Markt-ból.
Valakinek kellett telefont vennem, egy 10.000-esem volt, vagy 12.000, vettem egy Nokia telefont inkább, csak onnan.
Hosszú távon jobb lesz, de te tudod.
Ha tényleg van probléma, egy Media Markt az nagyvonalú.
Sok pénzük van, nekik egy okostelefon ára az aprópénz.
Egy GSM-es vagy ilyen olyan internetes bolt meg megpróbál majd "lerázni".
Ez a különbség.
Én inkább kihagynám és Media Markt.
De lehet más mást mond.
Ja, megnéztem az árakat.
pl. Iphone SE 16-os Media markt-ban: 125.000, ebben a boltban 118.000.
Hát akkor tuti Media-ba mennék, azt hittem ez sokkal olcsóbb.
De más lehet mást mond.
Én az hittem ez a bolt olcsóbb.
Megbízható, meg a többi GSM bolt is. Amivel az embereknek gondja szokott lenni az az, hogy nem tájékozódnak, hogy milyen garancia jár hozzá, mi a telefon pontos típusa, hardvere (ha félinformációkat osztanak meg a weboldalon), valóban új-e, meg ilyesmi. De főleg a garancia, amit nem szeretnek az emberek a GSM boltokban, mert a szürkeimportos termékekre bolti garanciát tudnak biztosítani, ami sok esetben soha nem is történik meg.
Hogy ellentmondjak az előttem a Media Marktot istenítő embernek, én mindig elkerülöm a Media Markt lehetőséget, mivel sok online bolt van, ami jóval olcsóbban adja az adott terméket, ugyanolyan feltételekkel, és nem csak a kis zug GSM boltok, hanem a valamivel nagyobb hírnévvel rendelkező online boltok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!