Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kettőféle SCART - RCA adapter...

Kettőféle SCART - RCA adapter különbség?

Figyelt kérdés

Második linknél az van írva, hogy aranyozott, de ennyi pénzért nem hiszem, hogy valóban az lenne. Nekem is van olyan Scart-om, ami ezüst színű és van olyan ami arany színű.

Van értelme az "aranyozottat" venni? Szerintem csak marketing az egész ilyen összegnél.

[link]

[link]

2017. ápr. 17. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Telljesen mindegy.

Ha HD-t akarsz, akkor úgysem ér semmit a SCART.

Kifutó szabványnak számít.

2017. ápr. 17. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt senki sem tudja, hogy mennyire aranyozott. Mellesleg nem kívül kell aranyozottnak lennie, hanem belül, a csatlakozásnál. Az ipari arany nem feltétlenül sárga és csak egy nagyon pici van rajta.
2017. ápr. 18. 00:24
 3/4 anonim ***** válasza:

"Van értelme az "aranyozottat" venni?"

Az aranyozás a csatlakozó felületét érinti (néhány um vastagságú), gyakran nikkelel kombinálják.

Célja az oxidáció elkerülése a jobb csatlakozás érdekében.

[link]

Elvileg jobb vezetőképessége van mint a szimpla réznek:

[link]

de drága, éppen ezért készítik rézből a vezetéket.

2017. ápr. 18. 01:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Végül az elsőt rendeltem meg. Hangot szeretném rákötni a 2.1-es hangfalszettre, mert nincs más kimenet a TV-n.

2017. ápr. 18. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!