Mi a fontosabb egy jó autórádió vagy a hangszórók?
Előtte járj utána, hogy az autód áramforrása megfelelő-e
egy komolyabb hangrendszerhez...
Tökmindegy hogy rádió vagy hangszóró.
Egy jó kipufogó úgyis mindent fölülír! ;)
Mind a kettő fontos egy komolyabb rádio kell nem az olcso 30-40 ezres plusz a lehető legérzékenyebb hangszorók
A kinai vacak rádio nem tudja a komoly hangszorokat meg hajtani a komoly rádio vacak hangszorokat 2-3 honpon bellül ki nyìrja
Mindkettő fontos a jó hangzásért, egy gagyi rádió nem fog kiszolgálni egy minőségi hangszórószettet, és egy komolyabb fejjel sem fognak jól szólni a gyári hangszórók.
Én mikor hangszórót cseréltem a kocsiban nem akartam elhinni hogy gyárilag hogy tehetnek bele ennyire gagyit. A mágnest is nagyítóval kell keresni a gyári hangszórón. Az új beépítéséhez már fúrni-faragni kellett hogy elférjen a mágnes :D Én fejet is cseréltem és mindent egy 4 csatis erősítőről hajtok (első komponens szett + mélyláda), a hátsó hangszórókat simán lekötöttem és csak dísznek vannak :D Mikor be lett állítva a rendszer és beraktam egy Depeche Mode flac albumot azt hittem lepisálom az ülést a gyönyörtől. Mintha a koncerten lennél az első sorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!